Rokken wishlist 3Rokken. Sinds kort kan ik er geen genoeg van krijgen (al vind ik het nu wel koud, hihihi). Toen ik bij Laura een artikel zag over rokken met knopen aan de voorkant, werd ik nieuwsgierig. En tijdens het lezen van het artikel werd ik alleen maar hebberig. Dus geïnspireerd door Laura, speurde ik het internet af en zette ik een paar mooie rokken op mijn wishlist. Kijk je mee naar de rokjes die er nu op staan? 

rokken wishlist 2

Imitatiesuède rok H&M – € 19,99
Deze rok vind ik zowel in donkerblauw, als bordeauxrood heel erg gaaf. Blauw is wat dagelijkser en bordeauxrood is juist voor een kleurrijke touch. De rok heeft een vriendelijk prijsje. Ik moet wel even gaan kijken hoe het imitatiesuède in het echt is, maar zo zien ze er best goed uit.

Suède rok Mango – € 49,99
Wat een gave rok is dit!! De onderkant vind ik leuk en speels, terwijl het suède de rok juist weer heel chic maakt. De drukknopen aan de voorkant maken hem weer ‘draagbaar’. Jammer van de prijs, maar dat krijg je met suède, hihi.

Overslag rok H&M – € 19,99
Kokerrokken. Ik ben er dol op. Maar gecombineerd met deze overslag, vind ik hem alleen nog maar toffer. Hij is netjes en stoer tegelijkertijd. Combineer hem met sneakers voor een stoere look en met enkellaarsjes voor een nettere look.

Kokerrok met split Mango – € 19,99
Ik zei het net al. Ik ben gek op kokerrokken. Dit simpele, grijze exemplaar zou ik graag toevoegen aan mijn collectie. Aan de achterkant heeft deze nog een split, waardoor ik niet als een pinguïn hoef te lopen, hihi. Bovendien kan grijs altijd!

rokken wishlist 4

Bordeauxrode kokerrok Zara – € 17,95 
En ook bij Zara spotte ik een gave kokerrok. Weer een bordeauxrode rok, maar dan met een zwart randje en leuk patroon. Mijn oog viel al op deze rok, maar toen ik prijsje zag, was ik verkocht. Deze wil ik hebben!

Dubbelzijdige minirok Zara – € 19,95
Deze minirok van (ik denk) imitatiesuède is zo ontzettend schattig en speels. Zeker met het ritsje aan de zijkant. Wat er precies dubbelzijdig aan is, zie ik niet. Maar ik vind het rokje wel heel erg leuk!

Ik ben verliefd op deze wishlist. Als het kon, bestelde ik alle rokken. Maar ik ga binnenkort eens even snuffelen in de winkels, zodat ik kan zien hoe ze in het echt zijn en of het überhaupt wel bij me past. Voor nu; ik droom nog even weg bij deze wishlist <3

Draag jij rokjes?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)