Hii. Inmiddels is de zomer officieel begonnen en dat betekent dat het weer eens tijd is voor een wishlist. Het is alweer eventjes geleden en deze zomer staan er toch wel een aantal dingen op mijn wensenlijstje. Sommige dingen wil ik nog voor mijn zomervakantie scoren, andere dingen tijdens mijn vakantie in Italië. Kijk je mee wat er allemaal op mijn wishlist voor de zomer staat?

wishlist voor de zomer

Hoewel Jorn en ik afgelopen zaterdag zijn gaan winkelen in Amsterdam voor zomerdingen, zijn er toch ook veel dingen die ik wilde, maar niet heb kunnen vinden. Die zet ik vandaag ook voor jullie op een rijtje. Het zijn weer heel wat beauty, fashion en lifestyle-items dus laten we snel gaan kijken.

Beauty

Wat betreft beauty heb ik een aantal dingen op mijn wishlist staan. Allereerst wil ik in Italië kijken of ik het Urban Decay Born to Run palette kan scoren bij Sephora. Die was laatst voor één dag in Nederland te koop, maar toen wilde ik nog even wachten. Als het goed is, is hij inmiddels onderdeel van de vaste collectie. De diversiteit van de kleuren vind ik zo bijzonder dat ik het palette graag aan mijn collectie wil toevoegen. Daarnaast wil ik heel graag Nars Fort de France, omdat ik die zo ontzettend mooi vind. Ook bij Kiko wil ik kijken voor wat dingen, zoals een nieuwe blush van de vaste collectie, een Limited Edition highlighter die hier overal uitverkocht is (lang leve de outlet!) en een nieuwe zonnebrand voor mijn gezicht.

Fashion

Ik had van het weekend mijn zinnen gezet op een witte jurk met knopen aan de voorkant van H&M en een witte overslagrok met zwarte stipjes: beiden mislukt. Ze hadden het niet in de winkel en online is mijn maat uitverkocht. Daarom staan deze prachtige items nog op mijn wishlist! Ook de ‘panterprint’ rok van My Jewellery vind ik heel erg mooi en zou ik graag aan mijn collectie toevoegen. Daarnaast wil ik gewoon lekker op zoek naar leuke t-shirtjes en luchtige zomerjurkjes. Bij H&M zag ik twee overslagjurkjes in rood en zwart en allebei vind ik ze erg mooi. My Jewellery heeft een shirtje met de tekst ‘La Femme’ in de collectie in allerlei kleurtjes en die vind ik ook erg leuk.

Accessoires

Vorige zomer kocht ik in Italië een enkelbandje en die heb ik daarna nog met veel plezier gedragen. Helaas begaf hij het op een gegeven moment en dus wil ik dit jaar graag een nieuwe. Of ik er voor de zomer al eentje koop bij bijvoorbeeld My Jewellery of dat ik weer ga kijken in Italië weet ik nog niet. Ook ben ik er nog niet over uit of ik rosé- of zilverkleurig wil. Allebei erg mooi! Daarnaast ben ik verliefd geworden op de ‘round Bali bags‘ die je nu overal ziet. Helaas zijn ze echt ontzettend duur, dus de zoektocht naar een goedkopere variant moet nog beginnen. Wel vind ik deze die ik vond bij de webshop Little Soho heel erg mooi. Maar ook die is erg duur. Nog even verder zoeken dus.

Boeken

Ik lees ontzettend graag als ik op vakantie ben, maar juist daardoor ben ik altijd snel door mijn leesboeken heen. Daarom wil ik binnenkort een aantal boeken gaan bestellen bij The Book Depository, zodat ik zeker weet dat ik genoeg bij me heb. Allereerst spotte ik van de week het boek The Travelling Cat Chronicles en ik ben er heel nieuwsgierig naar geworden. Ook wil ik graag het tweede deel van Pretty Little Liars gaan kopen aangezien ik deel één in een paar dagen uit had. Als laatste wil ik Everything Everything aan mijn collectie gaan toevoegen. Ik lees overigens het liefst Engelse boeken. Heb jij nog aanraders voor bijvoorbeeld Young Adult/Teen boeken? Laat het zeker weten! Mijn aanrader: The Selection series, echt een superleuke serie (ik ben al voor de tweede keer aan het lezen).

Ik ben heel benieuwd of ik na de zomer een shoplog kan filmen waarin deze (of andere) items naar voren gaan komen!

Wat staat er op jouw wishlist voor de zomer?