Hooooi. Het is alweer even geleden dat ik een échte wishlist met jullie deelde. Aangezien ik morgen met Brittany en Daphne een dagje naar Den Bosch ga, leek het me wel weer leuk om er eentje te maken. Daphne kwam met het idee dus de credits zijn voor haar, haha! Kijk je mee naar de items waar ik zaterdag voor wil kijken?

wishlist-den-bosch

Er zijn op mijn wishlist een aantal dingen heel duidelijk. Er zijn namelijk specifieke dingen waar ik al een tijdje naar op zoek ben: zomerjurkjes, leuke tops en creooltjes. Gelukkig staat er genoeg leuks op mijn wishlist dus laten we snel verder kijken!

My Jewellery

In Den Bosch zit een boutique van My Jewellery. Ik volg ze al een hele tijd op Instagram en zie elke keer zulke leuke items voorbij komen. Ik wil al een tijdje van die creooltjes voor in mijn oren en op de website staat zoveel moois. Ik wil dus zeker even gaan kijken of ik een leuk paar (of twee) kan vinden! Vervolgens zag ik ook een supergave bikini en zomers jurkje met allerlei bladeren die ik ook wel heel schattig vond. Ik wil er zeker even kijken!

H&M

Bij H&M zijn er ook een aantal kledingstukken waar ik voor wil kijken. Mijn favoriete zwarte t-shirt is van de week stuk gegaan. Deze droeg ik altijd heel graag naar mijn werk, dus ik wil zeker kijken voor dezelfde of een andere variant. Daarnaast wil ik een nieuw zwart shortje. Ik heb er eentje, maar die is al best oud dus het wordt weer tijd voor een nieuwe. Linksboven is een wat netter broekje, maar rechtsboven is juist weer wat stoerder en ook heel tof. Als laatste heb ik nog een hele mooie off-shoulderjurk gezien die ik graag even in het echt wil bekijken.

WE

Bij WE zag ik ook weer genoeg leuks. Zo ontdekte ik dat het roze zomerjurkje van de WE Studio-collectie – wat ik al superlang mooi vind – in de sale is, dus ik wil hem toch even gaan passen. Daarnaast zag ik een tijdje terug al twee schattige topjes: een off-shouldertopje en een blousje met streepjes (en knoopdetails aan de achterkant). Die wil ik nu toch ook even gaan passen.

Mango

In de zomer shoplog van Diana (D is for Dazzle) zag ik een superschattig donkerblauw jurkje met stipjes. Het was stiekem liefde op het eerste gezicht en ik wist gewoon meteen dat ik even bij Mango wil gaan kijken voor dit jurkje. Het ziet eruit als een ultiem zomerjurkje. (Edit: Google heeft tegen mij gelogen. Er zit dus blijkbaar geen Mango in Den Bosch, tsss.) 

Costes

Een tijdje terug zag ik bij Costes een supertoffe portemonnee voor maar €13. Het is er eentje met een flamingo erop en dat maakt hem helemaal leuk voor dit seizoen. En voor die prijs hoef ik het niet te laten. Helaas waren ze in dat filiaal allemaal een beetje vies of beschadigd, dus ik wil in Den Bosch kijken of er een goede tussen zit.

Hunkemöller

Ik heb niet echt nieuwe badslippers nodig, maar toen ik deze slippers/sandaaltjes bij Hunkemöller zag, wist ik dat ik ze even moest onthouden. De prijs vind ik ook nog heel erg prima, dus wie weet gaan deze wel met mij mee naar huis (en hopelijk ook mee op vakantie!).

Zoals je ziet is het een bomvolle wishlist en natuurlijk laat mijn portemonnee het niet toe om alles te kopen. Ik zal daarom keuzes moeten maken, haha. Maar ik ken mezelf alweer langer dan vandaag; de kans is groot dat ik met compleet andere items thuiskom. Ach, als het maar een geslaagde dag wordt! Ik heb er in elk geval al heel veel zin in.

Ben jij weleens in Den Bosch geweest?

liefs Joyce