wishlist dm

Hoi allemaal. Als jullie mij op Twitter volgen, dan weten jullie al dat ik aankomende week voor het eerst in mijn leven een bezoekje ga brengen aan DM drogerie in Duitsland. Ik hoor altijd superveel goede dingen en het huismerk van DM – Balea – is supergoed en goedkoop. Ik vroeg al naar aanraders en snuffelde wat rond op de website en daarom besloot ik deze wishlist te maken: de Wishlist DM. Wat staat er allemaal op?

Wishlist DM

wishlist dm

Ik heb voor deze wishlist zelfs nog dingen weggelaten, omdat ik zoveel leuks op de website zag. En natuurlijk wil ik gewoon in de winkel zelf gaan snuffelen. Maar deze dingen zou ik sowieso wel willen:

Balea Douchegels

Allereerst wil ik een hele lading aan douchegels van Balea gaan inslaan. Ze kosten slechts € 0,55 per stuk, dus ja. Dan neem ik geen genoegen met eentje. Gelukkig reageert mijn huid goed op de Balea douchegel die ik voor mijn verjaardag kreeg, dus dan gaan we een kleine voorraad inslaan. Ik wil onder andere de geuren Meloen, Mango en Vanille & Cocos proberen.

Balea Deodorant

Iemand raadde mij de deodorant van Balea ook aan, dus die wil ik ook zeker gaan proberen. Onder andere het geurtje Pink Grapefruit. Misschien dat ik er nog wel een of twee extra meeneem. Dan kan ik voorlopig weer vooruit. Oh en ze hebben ook voet- en schoenendeo, dus die wil ik stiekem ook wel proberen.

Balea Bodylotion

Ook de bodylotion die ik van Balea heb, gebruik ik met veel liefde. Daarom wil ik er nog een paar inslaan. Ze zijn niet zo vettig en trekken snel in de huid, iets wat ik ontzettend fijn vind. En voor een klein prijsje hoef je ze zeker niet te laten liggen. De geur Kokos & Sheanuss lijkt mij ontzettend lekker.

Balea Handcrème

We gaan nog even door in het Balea lijstje, want ik wil ook graag de handcrèmes van Balea proberen. Ik smeer de laatste tijd altijd voor het slapengaan een beetje handcrème op m’n handen (dûh) en ik merk dat mijn handen een stuk minder droog zijn. Ik kan wel weer een nieuwe voorraad gebruiken, want ze gaan daardoor erg snel.

Make-up van P2

Een van de huismerken voor make-up van DM is het merk P2. Een budgetmerk met hele mooie producten. Daar wil ik zeker weten wel wat dingen van proberen. Sowieso moet ik een nieuwe gezichtspoeder hebben en deze van P2 werd mij aangeraden. Ook wil ik een Shade of Nudes oogschaduwpalette proberen. Ook spotte ik een supertof oogpotlood, die ik graag in de waterlijn zou proberen en raadde iemand mij de wenkbrauwgel en Satin Highlighter aan. Dat wordt lekker snuffelen bij het merk!

 Make-up van Trend it Up

Ook Trend it Up is een budgetmerk wat ze verkopen bij DM. Hier ben ik ook ontzettend benieuwd naar. Ik wil onder andere een Lip Cream proberen te scoren, een matte lipstick en een nude nagellakje. Misschien scoor ik uiteindelijk nog wel meer, maar dat zie ik daar wel. Ik zag in elk geval genoeg leuks.

Essie Nagellak

ALERT: in Duitsland zijn de nagellakken van Essie goedkoper! Daar betaal je € 7,99 in plaats van een tientje. Dus ik wil zeker weten een kleurtje proberen te scoren. Op het beeld zie je Sand Tropez, maar ik weet nog niet zeker of ik deze of een ander kleurtje wil hebben. We will see.

Ebelin Blendingkwast

Het merk Ebelin heeft een aantal make-upkwasten in de collectie en deze blendingkwast ziet er ontzettend fijn uit. Ik heb al hele goede kwasten van Zoeva, maar ik wil toch nog wel graag een grote fluffy kwast om te blenden, want degene die ik nu gebruik is wat kleiner.

Dit kun je geen kleine wishlist noemen in elk geval, maar ik ben ontzettend benieuwd naar de producten (en hoe hoog de rekening gaat zijn, help). Uiteraard ga ik achteraf een DM shoplog voor jullie opnemen/maken. To be continued…

Ben jij al eens bij DM geweest? Zo ja, heb jij nog aanraders?

liefs Joyce