Hooooi. Vandaag is het weer National Glamour Day en ik ben deze keer best enthousiast aan het zoeken geweest naar leuke items! De afgelopen jaren moest ik zelf steeds werken, waardoor ik nooit gebruikmaakte van de leuke kortingen. Maar door de verbouwing van de winkel ben ik vandaag vrij en wil ik wel even een paar winkels gaan bezoeken. Ik deel met jullie mijn Glamour Day wishlist!

Mijn Glamour Day Wishlist

wishlist-glamour-day

Of ik al deze winkels morgen zal bezoeken, weet ik niet. Niet alles zit in Hoofddorp en ik wil ook niet al te ver reizen. Maar dat betekent niet dat ik ze niet op mijn lijstje kan zetten of online kan bestellen, ghehe. Ik presenteer jullie mijn wishlist.

Hunkemöller

Bij Hunkemöller hebben ze nu heel veel aanbiedingen lopen: 3e bh gratis, 2e bh met 50% korting en morgen ook nog 20% korting. Het zal even zoeken worden welke aanbieding het meeste korting oplevert, maar ik heb al twee prachtige bh’s gespot én gepast van de week. Nu nog even mama meeslepen naar de winkel om haar mening te vragen.

Kiko

Ook Kiko doet mee met National Glamour Day en dat vind ik superleuk! Nu is er – helaas – nog geen Kiko-filiaal in Hoofddorp (ideetje misschien?), maar toch staan er twee items op mijn wishlist. De nieuwe Baked Eyeshadow Palettes zien er prachtig uit, maar ook de blushes uit de Summer 2.0-collectie trekken mijn aandacht. Ik kan ze altijd nog online bestellen, ghehe.

WE Fashion

Een winkel waar ik graag kom, is WE Fashion. Niet alleen omdat mama daar werkt, – en ik dus korting krijg – maar ook omdat ze gewoon supermooie kleding hebben. Als ik deze zomer mijn diploma-uitreiking had gehad, dan had ik mijn perfecte jurkje al gevonden: de lichtblauwe van kant. Maar ook twee spijkerbroeken die ik een tijdje geleden al paste (maar nog even niet meenam), staan op deze wishlist. Het wordt nog moeilijk kiezen!

Costes

Mijn favoriete winkel doet ook mee met Glamour Day, woehoe! Gister heb ik al even gesnuffeld tussen alle items, maar ik vond het toch erg lastig om de leukste dingen eruit te kiezen. Daarbij heb ik nog cadeaukaarten, dus als ik én 20% korting kan krijgen én kan betalen met cadeaukaarten, wordt het winkelen alleen nog maar leuker. De boyfriend jeans met bloemen vind ik erg tof, maar ook een simpel grijs kokerrokje staat al een tijdje op mijn wishlist. Hetzelfde geldt voor een topje met rijgsluiting.

Levi’s

Heel erg cliché en totaal niet opvallend in bloggerland is het Levi’s shirt met het rode logo. Al sinds vorig jaar staat hij op mijn wishlist, maar elke keer kon ik hem nergens vinden in mijn maat. Zelfs zo erg dat ik hem vervolgens compleet vergeten was, tot ik hem laatst bij Brittany weer zag en opnieuw verliefd werd (en allerlei outfitideetjes voor me zag). Bij Levi’s kan ik vandaag ook met 20% korting shoppen, dus wie weet..

Ga jij nog shoppen vandaag?

liefs Joyce