wishlist amsterdamHoi allemaal. Zaterdag is het ein-de-lijk weer zover: winkelen in Amsterdam met een heleboel lieve meiden! Ik kijk hier al maanden naar uit en het duurt nu niet lang meer. Zoals jullie weten ben ik gek op het maken van wishlists, dus ook deze keer heb ik weer allerlei producten verzameld. Maar wees voorbereid: het is veel LUSH, make-up en een beeeeetje fashion. Kijken jullie mee naar de items die ik deze zaterdag wel zou willen kopen?

Mijn Amsterdam wishlist

wishlist amsterdam
♥ Dagcrème

Ik wil graag een nieuwe dagcrème, omdat ik merk dat mijn huid toch wel wat hydratatie kan gebruiken. Daarbij is mijn huid gevoelig, dus ik wil het liefste een natuurlijk product en zonder parfum. Op dit moment twijfel ik tussen LUSH Celestial en de Kiehls Ultra Facial Cream. In Amsterdam wil ik kijken welke het gaat worden.

♥ Geruite Blouse

Voor het voorjaar wil ik weer een leuke blouse erbij die ik kan combineren met zowel rokken als broeken. Bij de H&M spotte ik een witte en blauwe geruite blouse en ik weet stiekem niet welke ik het leukste vind. Allebei dan maar?

♥ Lush Unicorn Horn Bubble Bar

Ik zeg het maar meteen: deze is zó lekker! Ik had hem vorig jaar ook en dit jaar wil ik de Unicorn Horn Bubble Bar ook weer scoren. Dat wordt weer lekker badderen. Hij is trouwens van de Valentijnscollectie en ik hoop dat hij al in de winkel ligt.

♥ Lush Honey Bee Bath Bomb

En ook deze heb ik al meerdere keren gekocht, maar ik blijf hem verrukkelijk – wat een rotwoord om te typen – vinden. Ik wil er wel weer een nieuwe Honey Bee Bath Bomb.

♥ Lush Prince Charming

Ook Prince Charming shower gel is van de Valentijnscollectie en ik wilde hem altijd al eens proberen, maar ik deed het niet. Tijd om dat toch maar eens te doen. Omdat ik stiekem al teveel douchegels heb, mag ik van mezelf alleen een kleintje meenemen.

♥ MAC Matte Lipstick Mehr

Jup, ik wil graag de gehypete lipstick Mehr van MAC scoren. Laatst had ik hem geprobeerd en ik vond hem supermooi – en Jorn ook, pluspunt! Het is een hele mooie kleur voor elke dag. Gewoon hebben.

♥ KIKO Gossamer Emotion Lipstick 107 Mocaccino

Ik kocht laatst mijn eerste Gossamer Emotion lipstick – review volgt snel – en stiekem wil ik alweer een tweede. Mocaccino ziet er heel mooi uit op de website, dus die ga ik zeker in de winkel even bekijken (en misschien zelfs kopen).

♥ KIKO High Pigment Eyeshadow 04 Pearly Vintage Rose

Ik ben gek op natuurlijke oogschaduws en nieuwe producten proberen. Een nieuwe lijn met KIKO oogschaduwen? Dat moet ik proberen! Pearly Vintage Rose ziet er heeeeeul pretty uit.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)