amsterdam-wishlistZaterdag (morgen dus) ga ik met lieve Bernadet een dagje winkelen in Amsterdam. We zouden eerst ook nog op kraamvisite gaan, maar helaas gaat dat niet door. Maar daar hebben we vrede mee, want we begrijpen het volledig. Dus gaan we alleen winkelen. Bernadet en ik hebben elkaar nog nooit in real life ontmoet, dus dat is nog wel even spannend. Maar ik heb onwijs veel zin in de dag! En ik ga niet naar Amsterdam zonder een wishlist. En vandaag deel  ik die met jullie. Kijken jullie mee?

Beauty

♥ KIKO Velvet Mat lipstick 614 Dark Berry – € 6,90 
KIKO lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen. De Velvet Mat lipstick die ik al heb, bevalt zo goed, dat ik er graag nog eentje aan mijn stash toevoeg. Met oog op de herfst, lijkt Dark Berry me heel erg geschikt.

♥ KIKO Lavishing Lipstick 01 Lusty Peony – € 6,90
Ik kocht in Italië al een lipstick uit deze collectie (naja, ik kreeg hem van Jorn). Maar ik wil er toch nog graag een kleurtje voor elke dag bij. Lusty Peony is een hele mooie nude/roze kleur. Perfect voor elke dag.

♥ MAC Mineralize Blush Dainty – € 24,50 
Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar MAC blushes, maar eigenlijk liep ik altijd naar de lipsticks en niet verder. Zaterdag wil ik MAC Dainty eens even van dichtbij gaan bekijken, want na de vele reviews ben ik verliefd.

♥ MAC Lipstick On Hold – € 19,50 
MAC On Hold staat al een tijdje op mijn wishlist. Het was de eerste rode lipstick die ik testte, waarmee ik me sexy voelde. Ik wil hem nog eens testen en kijken of ik hem nog steeds mooi vind. Wie weet gaat hij met me mee naar huis.

♥ MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle- € 29,50
MAC Soft & Gentle wil al heel lang, maar de prijs houd me zo ontzettend erg tegen. Laatst won ik een Douglas-cadeaukaart t.w.v. 50 euro bij lieve Lotte, dus dit is een van de items die ik ermee ga halen. Daarnaast gaan Dainty en On Hold de strijd met elkaar aan, hihi.

♥ Urban Decay Naked Basics 2 – € 28,00
Ik geef toe: deze staat niet bovenaan mijn wishlist als ik kijk naar de andere producten van het lijstje. Maar toch vind ik hem wel onwijs mooi en wil ik even bij UD gaan kijken in de ICI Paris. Wie weet wat er gebeurt, haha.

Fashion

♥ H&M Ribgebreide trui – € 19,99
Op het plaatje was deze rood, maar toen ik hem aanklikte zag ik ook de witte/creme variant. Ik zag meteen voor me hoe ik deze met mijn groene kokerrok van Costes kan combineren. Meteen even voor kijken dus!

♥ H&M Off Shoulder top – € 14,99
Deze off shoulder top vind ik echt superschattig! Of het mij staat weet ik niet, want ik heb door het turnen vrij brede schouders. Maar toch wil ik gaan kijken zaterdag, en wie weet.

♥ H&M Imitatiesuède rok  – € 19,99
Deze rok zagen jullie al in mijn rokken wishlist en ik daar wil ik zaterdag voor gaan kijken. Ik hoop zo dat hij leuk is en natuurlijk staat! Ik wil zowel voor de blauwe als de bordeauxrode kijken en dan ben ik onwijs benieuwd welke ik het leukst vind.

♥ Zara Bordeauxrode kokerrok  – € 17,95 
Ook deze rok kwam voorbij in mijn rokken wishlist. Weer een bordeauxrode rok, maar dan met een zwart randje en leuk patroon. Mijn oog viel al op deze rok, maar toen ik prijsje zag, was ik verkocht. Deze wil ik hebben en dat betekent dat ik zaterdag even ga kijken!

♥ Zara Dubbelzijdige minirok  – € 19,95
Voor deze minirok van (ik denk) imitatiesuède wil ik ook gaan kijken. Hij is zo ontzettend schattig en speels. Zeker met het ritsje aan de zijkant. HEBBEN!

♥ Forever 21 Fedora Hat – € 16,00 
Ik ben al superlang op zoek naar een leuke hoed, maar ik wil er niet teveel voor betalen. Ik weet namelijk niet hoe vaak ik het zal dragen. Deze hoed van Forever 21 vind ik echt heel erg leuk en hij past nog binnen mijn budget!

Uiteraard ken ik mezelf langer dan vandaag en zal ik hoogstwaarschijnlijk met compleet andere dingen thuiskomen dan van tevoren gepland. Maar ik vind het altijd leuk om wishlists te maken en te kijken wat ik wél ervan heb gekocht.

Wat gaan jullie morgen doen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)