wishlist

Hoi allemaal. Ik hoor jullie al denken: “Alweer een wishlist? Ga je nu alweer shoppen?”. Uhm, ja OEPS. Aankomende zaterdag ga ik met een aantal blogvriendinnetjes een dagje naar Eindhoven en uiteraard gaan we lekker lunchen en uitgebreid shoppen. Ik ben nog nooit in Eindhoven geweest om te winkelen – alleen tijdens Dutch Design Week tijdens m’n stageperiode. Na wat research kwam ik erachter wat voor winkels er in Eindhoven zaten en aan de hand daarvan heb ik een wishlist samengesteld. Kijk je mee naar mijn wishlist voor een dagje Eindhoven?

Wishlist voor een dagje Eindhoven

Allereerst: excuse the lelijke vakjes om sommige items. Ik kreeg ze met geen mogelijkheid wit of weggepoetst, mweh – stomme Photoscape.

♥ Stretchbroeken

Een tijdje terug scoorde ik al twee stretchbroeken bij H&M voor maar 15 euro per stuk. Deze bevallen zo goed – zowel voor naar werk, als thuis – dat ik er graag nog meer zou willen. Ze hebben ook nog een beetje een bruinige kleur en een aantal met leuke printjes en kleuren. Ik wil zeker even gaan passen en kijken welke het mooiste zijn.

Katoenen witte blouse

En om die broeken leuk te combineren, ga ik op zoek naar een leuke witte, katoenen blouse. Ook die had ik al gespot bij H&M, maar wie weet vind ik er ergens anders wel eentje. Ik ga in elk geval op zoek als ik slaag voor een broek!

♥ Skaterskirt

Ik moet en zal een skaterrokje vinden. Inmiddels is de zoektocht al even gaande en nog steeds heb ik geen perfecte – of in mijn maat beschikbare – gevonden. Bij Zara spotte ik een tijdje terug al het bovenstaande model, maar helaas vind ik hem te duur. Toch wil ik er wel even naar gaan kijken.

♥ Denim shortje

Ik heb nog wel denim shortjes in mijn kast liggen, maar een aantal heb ik al jaren en wil ik graag vervangen voor nieuwe. Bovenstaande van Mango vind ik er supermooi uitzien en aangezien ik er al eentje van Mango heb die goed bevalt, ben ik heel benieuwd naar deze.

Kokerrok

Tsja, wat kan ik zeggen? Mijn verzameling van kokerrokken mag nog wel een beetje groeien hoor. Aangezien rokjeskoningin Daphne ook weer meegaat, heb ik zo’n voorgevoel dat een nieuw rokje geen overbodige luxe is. De grijze van Zara met een kleine split vind ik wel een leuke voor de zomer.

 T-shirts met tekst

Vorige keer was ik al op zoek gegaan naar allerlei t-shirtjes met leuke teksten erop, maar helaas mislukte die missie. Daarom gaat de zoektocht nu verder. Bij Mango spotte ik er een heleboel die ik wel leuk vond, waaronder die met ‘Noir’ erop.

 Gestreepte blouse

En bij Mango zag ik ook een hele leuke blouse met blauwe en witte strepen. Dit model is ook superleuk voor het voorjaar en daarom wil ik er zeker voor gaan kijken. Leuk op een witte broek met blauwe All Stars eronder.. Ik zie het al voor me!

♥ Lipsticks

Heb je niet al genoeg lipsticks Joyce? Nooit, haha. Uit de nieuwe limited edition van Kiko wil ik kijken naar een lipstick en een lippotlood. Helaas is de collectie echt belachelijk duur, dus of ik ze allebei koop, weet ik nog niet. Ook wil ik MAC Faux nog eens gaan testen op m’n lippen en kijken wat ik ervan vind.

Genoeg om voor te kijken dus! Ik heb er zin in <3

Wat staat er nog op jouw wishlist?

liefs Joyce