Hello hello. Nog geen week geleden deelde ik met jullie mijn wishlist voor een dagje Amsterdam met bloggers. Vandaag is het gewoon weer tijd voor een wishlist, maar deze keer voor een weekend Antwerpen. Aankomend weekend zit ik namelijk lekker met Jorn in Antwerpen en uiteraard gaan we ook lekker shoppen. Ik heb een flinke wishlist gemaakt met items waar ik voor wil kijken en natuurlijk ga ik gewoon lekker tussen allerlei andere dingen rondneuzen. Kijk je mee naar mijn wishlist voor een weekend Antwerpen?

On the wishlist…

wishlist antwerpen

♥ Button Skirt 

In Antwerpen wil ik gaan kijken voor een button skirt. Ik zie ze telkens voorbijkomen op Pinterest en ik vind ze zo tof. Bij Forever 21 spotte ik deze nepsuède variant, maar een spijkerrokje vind ik ook supertof.

♥ Jurken

Als je mij al langer kent, weet je dat ik sinds kort dol ben op jurken en rokken. Op dit moment staan er twee op mijn wishlist, namelijk de lichtgrijze van Forever 21 en de donkergrijze van Zara.

♥ Urban Decay Gwen Stefani 

Inmiddels staat deze voor de miljoenste keer op een wishlist, maar deze keer wil ik hem écht goed gaan bekijken in de winkel. Ik wil mezelf namelijk op iets moois trakteren, omdat ik mijn stage heb gehaald. En het Urban Decay Gwen Stefani palette lijkt me wel zo’n mooi cadeau.

♥ Tops & Truitjes

Ook wil ik gaan kijken voor een aantal leuke truitjes en topjes voor het voorjaar. Ik zag er al een aantal op de website van New Look, zoals het groene hemdje en het gestreepte coltruitje en ook bij H&M zag ik een leuk grijs truitje voorbijkomen.

♥ Boeken

Ik was vorige week zaterdag in de Urban Outfitters in Amsterdam en ik zag daar een aantal leuke boeken voor de ‘koffietafel’ liggen, maar daar liet ik ze liggen. In Antwerpen wil ik gaan kijken voor ‘14,000 things to be happy about‘ en ‘How to be a Parisian‘.

♥ Tas

Dit is nog zo’n mooi cadeau waar ik mezelf wel op wil trakteren: deze prachtige zwarte tas van Urban Outfitters. Ik moet er alleen wel flink voor in de buidel tasten, dus ik ga hem eens in het echt bewonderen en dan beslissen.

♥ Lush Bath Bombs

Alsof ik nog niet genoeg producten van Lush had (mijn hele stash kun je hier bekijken!), wil ik in Antwerpen toch nog twee bath bombs bemachtigen. Lover Lamp van de Valentijnscollectie en Frozen, omdat die de vorige keer zo lekker was.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)