Hiii. Het is inmiddels al eventjes herfst en we gaan langzaam richting de winter. Aan het begin van de herfst bedacht ik dat het wel leuk was om een wishlist voor het najaar te maken, maar telkens stelde ik het uit. Nu werd het wel echt eens tijd en daarom deel ik alle items die ik dit najaar nog graag zou willen. Kijk je mee?

Mijn wishlist voor het najaar

De afgelopen weken heb ik mijn wishlist continu veranderd. Ik had een lijstje op mijn telefoon gemaakt en elke keer als ik iets zag wat ik graag wilde, dan zette ik het erop. Omdat ik in de tussentijd ook nog dingen kocht, ging er zo nu en dan iets af. Maar de wishlist van vandaag staat voorlopig vast (al ga ik wel winkelen als dit artikel online komt, ghehe). Er staat weer genoeg op, dus laten we snel kijken.

♥ Velvet items

Ik moest in het begin even wennen aan de velvet-trend, want het deed (en doet) me denken aan een turnpakkenstof. Maar ik moet zeggen dat sommige items in zo’n velvet-stof toch wel heel erg mooi zijn en daarom is de zoektocht naar iets moois begonnen. Het lijkt mij bijvoorbeeld heel erg tof om een velvet blazer te hebben in een leuke kleur, zoals de roze van My Jewellery. Maar ook de donkergroene flared broek van My Jewellery vind ik heel gaaf.

Zwarte blazer

Mijn huidige zwarte blazer heb ik al best een tijdje en is helaas op een van de schouders verkleurd door de zon (lang leve een kledingrek voor een raam). Daarom vind ik dat het wel weer tijd is voor een nieuwe. Ik wil er het liefst eentje die wat langer en ‘oversized’ valt en ook met een echte knoop. Er hangen er genoeg in de winkels, maar ik vind ze het allemaal net niet. Misschien moet ik deze van H&M maar eens gaan zoeken in de winkels.

♥ Sneakers

Ik heb echt meer dan genoeg schoenen staan, maar Jorn wees me laatst op een roze paar sneakers van Nike en ik ben verliefd. Ik vind ze echt zo gaaf, dus ik wil ze zeker onthouden. Voor nu laat ik ze nog even aan me voorbij gaan, want ik heb ze niet nodig. Hetzelfde geldt voor de zwarte sneakers met Mickey Mouse erop. Die vind ik als Disney-fan echt ge-wel-dig, maar ze zijn nogal aan de prijs. Maar ze blijven leuk!

Lush

Lush heeft ook weer genoeg items in de collectie die me heel erg lekker lijken. Zo is mijn favoriete bath bomb er dit jaar niet, maar hebben ze wel een body lotion gemaakt in die geur. Die MOET ik hebben dus! Ook wil ik graag Golden Wonder weer kopen en ben ik heel benieuwd naar Snow Fairy Jelly Bomb en het te leuke sneeuwmannetje!

♥ Fluffy jas

Vorig jaar kreeg ik een nieuwe winterjas van mama, maar deze is helaas niet dik genoeg om de hele winter te dragen. De jas die ik twee jaar ervoor kocht wel, maar die vind ik niet zo mooi meer. Daarom wil ik heel graag een nieuwe winterjas; een fluffy jas. Ik hoorde laatst van iemand dat die van haar superwarm was, dus ik ben mijn zoektocht naar een dikke fluffy jas begonnen. Deze bij H&M voldoet aan bijna al mijn eisen; ik vind hem alleen te duur.

♥ Kerstjurkje

Hoewel ik vorige week nog een leuk shirtje voor met de feestdagen wist te scoren, wil ik ook nog heel graag een nieuw jurkje. Ik vier immers twee dagen kerst, dus ik heb twee outfits nodig (kerstavond is al voorzien van een foute kersttrui). Bij WE werd ik vorige week verliefd op een rosekleurige jurk met pailletten. Maar de prijs van € 90 maakt me toch wel een beetje aan het huilen. Hopelijk hebben ze ergens iets vergelijkbaars (of iets anders moois). Ik blijf in elk geval even kwijlen bij deze.

Oogschaduwpaletten

Ik heb maar liefst twee oogschaduwpaletten op mijn wishlist staan en stiekem lijken ze qua kleuren ook best op elkaar. Of in elk geval qua ondertoon. Het NABLA Dreamy palette wilde ik in eerste instantie niet, maar na het zien van meerdere looks en video’s wilde ik hem toch wel graag proberen. Het I Heart Makeup Rose Gold Chocolate palette lijkt op een palette van Huda Beauty en ziet er heel erg mooi uit.

♥ Kiko Arctic Holiday 

Ook van Kiko wil ik nog graag een nieuw palette: een face palette. Hierin zitten zowel twee bronzers, een blush, highlighter en negen kleuren oogschaduw. Ik heb het palette van de week geswatcht en ik vind hem oprecht zó mooi. Hij heeft alles wat je nodig hebt én de verpakking heeft ook nog eens allemaal glitters: love it! Van dezelfde collectie heb ik ook nog een erg mooi nagellakje gespot die heel erg leuk gaat zijn voor de feestdagen.

♥ Daniel Wellington horloge

Ik heb al een horloge van Daniel Wellington en die draag ik iedere dag met liefde. Ik zei toen leuk: ik hoef er niet nog eentje. Inmiddels ben ik wel van gedachten veranderd, want ik vind de zwarte variant met roségouden details echt geweldig. Hij is superclassy en chic, maar toch ergens ook wel edgy en anders door de zwarte kleur. Jup, I like.

♥ Geprinte pantalon

En als laatste nog de te leuke geprinte pantalon van WE. Deze heeft niet een bepaalde reden waarom ik hem wil: ik vind hem gewoon heel erg schattig. Het is een zwarte pantalon met rode en witte stipjes en die stipjes geven hem net een andere twist. Hoe ik het zou combineren, geen idee, maar dat kunnen we altijd nog bedenken als ik hem zou kopen.

En dat was het dan alweer voor deze wishlist. Wie weet – als het lukt met mijn scriptie – verschijnt er binnenkort weer eentje, maar dan voor kerst.

Wat staat er op jouw wishlist dit najaar?